Doe het met...

Dag liefste lezer,

Verveeld in een lockdown, ergens op dag 3942k7, zei Anaïs tegen Arkasha dat ze meer wilde schrijven. Arkasha zei ‘doen!’ en langs de neus weg dat ze dat ook wilde. Deze nieuwsbrief, ons speel- en oefenveld, werd geboren.

Een paar maanden en brieven later waagden we ons aan de volgende stap. We stuurden een mailtje dat begon met ‘Wij schrijven graag en zoeken erkenning’, waarop Eva en Elisabeth van Flair ons nìet meteen blokkeerden en zelfs enthousiast reageerden.

Drie Vimeo-calls later was het beklonken: Flair neemt onze brievenreeks over. Vanaf dinsdag 19 januari kan heel Vlaanderen meelezen met onze verwachtingen, teleurstellingen en alles daar tussenin. Anaïs vanuit New York, Arkasha vanuit Antwerpen.

Het goeie nieuws voor jou, trouwe lezer, is dat deze online versie gewoon mag blijven verder bestaan, zij het met een week vertraging op de verhalen. We zouden jullie niet willen verliezen en we zijn heel blij dat Flair dat begrijpt.

À propos, volgende week schrijft Arkasha weer naar Anaïs, dat lees je gewoon in je mailbox. Ben je nog niet geabonneerd, dan staat hier heus wel een knop waarmee dat wel kan.

Wij kijken er enorm naar uit om het met flair te doen.

Gelukkig nieuwjaar en veel liefs,